Trænere

Jacob Møller
Møller er cheftræner i klubbens ungdomsafdeling. Møller er en af klubbens ældste trænere, og har efter en pause som træner valgt at komme tilbage som træner i NKB.
Møller har været i klubben i 20 år, og sammenlagt været træner i 12 af dem - både for ungdomsspillerne og motionisterne. 
Møller er en fast del af vores seniorafdeling, men elsker også at træne med veteranerne. Han er meget vellidt af alle i klubben, og udviser stort engagement for klubbens spillere med hans gode humør og viljestyrke. 

Amina Forchhammer 
Amina har et fantastisk humør til træning, en vilje til at blive bedre og et ønske om at give det videre. Det blev tydeligt for alle, da hun sammen med Anna gik op til vores cheftræner og fortalte, at hun gerne ville være træner for miniton. Da vi ikke længere havde noget minitonhold tog pigerne selv initiativ til at starte et hold op - stærkt arbejde!
Anna Hasselgaard
Anna giver den altid gas til træning - uanset om det er først eller sidst på træningen. Anna fik ansvaret som træner, da hun sammen med Amina gik op til vores cheftræner og fortalte, at hun gerne ville være træner for miniton. Da vi ikke længere havde noget minitonhold tog pigerne selv initiativ til at starte et hold op - stærkt arbejde! 
Christoffer Søndergaard 
Christoffer har spillet op gennem hele ungdommen og bidraget til træningerne med kæmpe energi - en energi, der i den grad gives tilbage til vores ungdomsspillere, når han til træning sørger for at alle har det godt og yder deres ypperste for at blive bedre og ikke mindst have det sjovt. Christoffer giver den også selv gas med badminton. Han træner to gange om ugen på vores seniorhold i NKB. Colin Lilholm
Colin er en dygtig og moden badmintonspiller, der elsker at lære ting fra sig. Colin er god til at gøre træningerne lærerige, men samtidig sjove. Han er en fast del af seniorafdelingen og spreder også god energi der. 
Til daglig studerer han på Niels Brock.Hugo Bennekov
Hugo er de seneste sæsoner virkelig blevet en dygtigere og mere moden badmintonspiller, der elsker at lære nye ting. Den lyst og viderebegærlighed satser vi på, at han tager med ind på vores ungdomstræninger. Hugo er et super bevis på, at man ikke behøver være ud af en badmintonfamilie for at blive god, hvis man har energien og lysten til at lære nye ting. Han spiller selv i seniorafdelingen.Julie Lang 
Julie er vores nyeste træner i NKB. Hun er blevet tilbudt at være træner, fordi hun brænder så meget for badminton, at vi synes det ville være synd, hvis energien ikke blev givet videre. 
Julie er en fast del af klubbens seniorafdeling, hvor hendes tvillingebror også spiller. 
Vi tror, at Julie ville være god at have med på trænerholdet, da hun har en enorm viljestyrke og passion for at lære fra sig. Villiam Fischer 
Villiam tog hurtig ansvaret på sig, da han trådte ind i rollen som træner, Fischer er en træner med autoritet, og holder styr på tropperne, men sørger alligevel for at træningen er sjov hele vejen igennem - og det er det vigtigste! 
Oscar Bom Werge
Oscar kommer fra en rigtig badminton familie, hvor far spiller i veteran-afdelingen og bror i ungdomsafdelingen. Det er derfor ingen overraskelse, at han selv står knivskarpt både på banen og bagved, når han coacher vores ungdomsspillere til sejre med gode tekniske forslag og tårnhøj moral. 


Simone Brejl
Simone er vores yngste skud på træner stammen, og har i den grad gjort sit for, at træningerne skal være sjove og anderledes. Simone har rigtig mange gode ideer og bidrager hver gang med nye øvelser, der gør træningerne sjove på nye måder. Dertil har hun god teknisk forståelse, der gives videre, og så er hun favorit blandt vores pigespillereKontakt: Link 
Niverødvej 40, 2990 Nivå
Bank: 1551-0007264062
CVR: 6231 5512

Følg os

Sponsorer